dilluns, 4 de setembre del 2017

TALLERS DE JSJ: Inscripcions pel curs 2017-18

Com us ha provat l'estiu? 

Com sempre que arriba setembre, i des de ja fa uns quants anys, us anunciem que hem obert les inscripcions per participar las nostres tallers pràctics de Jin Shin Jyutsu, en els quals podeu aprendre a utilitzar aquest art tan senzill i efectiu amb el que qualsevol persona pot aprendre a conèixer millor la relació entre el seu cos i les seves emocions i a millorar el seu propi benestar i el de la gent del seu entorn:

TALLER INICIAL DE JIN SHIN JYUTSU
Taller introductori a Jin Shin Jyutsu, una iniciació pràctica que us permetrà identificar l'arrel emocional i els tractaments bàsics per tot tipus de circumstàncies físiques i psíquiques. Els continguts tracten sobre les cinc Profunditats i els exercicis d'autoajuda basats en els dits de les mans.

TALLER AVANÇAT DE JIN SHIN JYUTSU
Un aprofundiment en la pràctica de Jin Shin Jyutsu en el qual rebreu i aprendreu a realitzar tractaments complexos a la camilla amb els quals podreu treballar circumstàncies físiques i psíquiques de tot tipus. Els continguts d'aquest taller tracten sobre les vint-i-sis Tanques de Seguretat i els principals fluxos que les desbloquegen.
NOTA: És molt recomanable haver realitzat prèviament el nostre taller inicial o haver-ne treballat els continguts en algun altre lloc.
| podeu trobar més informació sobre els nostres tallers aquí mateix |


Voleu saber-ne més coses o esteu interessats en participar-hi? Podeu escriure'ns al nostre correu electrònic (psicojin@gmail.com) o trucar directament al telèfon 627-20-69-30 (Marc).

Especifiqueu-nos, si us plau, si coneixeu alguna altra persona que voldria participar-hi i quina és la vostra disponibilitat horària. Els nostres tallers es desenvolupen prioritàriament en horari de divendres a la tarda i amb una freqüència mensual, però aquest calendari és flexible.

Els nostres tallers estan dirigit a grups reduïts de 3 a 6 persones, així que tan bon punt reunim un grup suficient ens posarem d'acord amb vosaltres per fixar l'horari més convenient i posaríem en marxa el taller entre setembre i octubre amb l'objectiu de finalitzar-lo entre abril i maig.
Feu-ne córrer la veu, si us plau. Aquesta és una activitat de la que estem molt orgullosos i que cada any resulta molt satisfactòria!

PSICOJIN, centre de salut
Jin Shin Jyutsu | Reflexologia | Tallers i més
C. Torre dels pardals, núm. 7, Barcelona
666-748-137, Pepa | 627-206-930, Marc
psicojin@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada