dimecres, 12 de juliol del 2017

CLASSES DE REFORÇ a Psicojin

Psicojin us ofereix un servei de classes particulars on combinem la nostra formació pedagògica amb recursos de gestió emocional i l'experiència prèvia en el reforç escolar.

Us oferim classes de reforç i suport a l'aprenentatge per alumnes individuals i petits grups pels nivells de Primària, Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat i preparació de les proves d'accés universitari.
El nostre equip compta amb un professor de secundària, màster en didàctica de les C. Socials, i una educadora social especialitzada en personalització de les tècniques d'estudi.
La gran majoria de dificultats en l'aprenentatge es deuen més aviat a la mancança de tècniques d'estudi i a diferents tipus de bloquejos emocionals (incomoditat a l'aula, manca d'autoestima, problemes per interpretar les demandes del professor, etc.) que no pas a la dificultat intrínseca d'adquirir certs coneixements. El nostre objectiu és identificar les necessitats particulars de l'alumne i oferir-li un suport personalitzat per l'estudi que li faciliti "canviar el xip", sense descuidar en cap moment l'adquisició dels continguts.
Les nostres sessions es desenvolupen al local de Psicojin, al c/ Torre dels pardals, núm. 7 -al barri del Guinardó de Barcelona- els matins i tardes de dimarts a divendres.
Preu: 15 euros per persona i sessió (1 hora). 
Contacte: 627-20-69-30 (Marc) | psicojin@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada