dijous, 8 de setembre del 2016

JA US PODEU APUNTAR ALS NOSTRES TALLERS

Com us ha provat l'estiu? Com alguns de vosaltres ja heu pogut comprivar a Psicojin no hem tancat en tot l'agost, però sí que hem baixat el ritme per recuperar forces, i ara ja tenim ganes de posar en marxa diverses activitats! I per començar, res millor que inaugurar un nou curs de tallers:
TALLER PRÀCTIC JIN SHIN JYUTSU
 Taller introductori a Jin Shin Jyutsu, una iniciació pràctica que us permetrà identificar l'arrel emocional i tractaments bàsics per tot tipus de circumstàncies físiques i psíquiques. El contingut tracta sobre les cinc Profunditats i els exercicis d'autoajuda basats en els dits de les mans. 
Podeu trobar-ne més informació clicant aquí mateix.

Voleu saber-ne més coses o esteu interessats en participar-hi? Podeu escriure'ns al nostre correu electrònic (psicojin@gmail.com) o trucar directament al telèfon 627-20-69-30 (Marc).

Aquest taller està dirigit a grups reduïts de 3 a 6 persones, així que tan bon punt reunim un grup suficient ens posarem d'acord amb vosaltres per fixar l'horari més convenient i ja posaríem en marxa el taller de cara a finals de setembre o principis d'octubre.

Feu-ne córrer la veu, si us plau. Aquesta és una activitat de la que estem molt orgullosos i que cada any resulta molt satisfactòria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada