SOBRE JIN SHIN JYUTSU

QUÈ ÉS JIN SHIN JYUTSU?

És una fisio-filosofia d'origen japonès que s'encarrega d'harmonitzar l'energia vital del cos mitjançant tocs suaus amb la punta dels dits. Jin Shin Jyutsu posa en relació els símptomes físics i psíquics que ens afecten i resulta eficaç per tractar l'arrel emocional de qualsevol tipus d'afecció. La pràctica de Jin Shin Jyutsu ens compromet amb l'estudi sobre nosaltres mateixos i ens ajuda a influir activament en el reestabliment i la preservació de l'equilibri físic, mental i espiritual.

I D'ON VE?

Els fonaments d'aquest art es trobaven dispersos en el Kojiki i altres textos tradicionals japonesos quan Jiro Murai va rescatar-los a principis del s. XX. El mestre va dedicar la resta de la seva vida a la investigació i el desenvolupament de Jin Shin Jyutsu després de lliurar-se a si mateix d'una greu malaltia. Anys més tard, Mary Burmeister, una alumna de Jiro Murai, va portar l'art als Estats Units. Gràcies a la seva tasca avui en dia Jin Shin Jyutsu compta amb milers de practicants arreu del món.

I COM FUNCIONA?

Jin Shin Jyutsu es practica posant la punta dels dits sobre diferents punts del circuit energètic del cos. Una sessió típica de Jin Shin Jyutsu es desenvolupa sobre una camilla per part d'un practicant qualificat, però l'art també compta amb exercicis d'auto-ajuda que qualsevol persona pot aplicar-se a si mateixa en tot moment.

Jin Shin Jyutsu s'aplica per sobre de la roba i no implica cap tipus de massatge o manipulació del cos; és un art suau, senzill i efectiu a l'abast de tothom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada